Uitvaartzorg Demuys bv
 • Duinkerkestraat 143
 • 8970 Poperinge
 • Tel. 057 33 81 25
 • Fax
 • uitvaart@demuys.be
 • BTW: BE 0450595781

Over ons

BEGRAFENISSEN DEMUYS

Begrafenissen Demuys werd opgericht door André Demuys en Lena Devos in 1981.  Vanaf 1992 nam dochter Annie de zaak over. In 1994 werd het funerarium geopend met 4 rouwkamers. In 2004 werd er uitgebreid en beschikten we over 7 rouwkamers.

Na ingrijpende verbouwingswerken die startten in 2010 en afgerond werden in 2012 is ons hedendaags uitvaartcentrum operationeel.

Wij begeleiden u bij de volledige organisatie van een uitvaart, dit kan van om het even welke geloofsovertuiging zijn. De uitvaartplechtigheid kan doorgaan in de kerk, bij ons in de aula of op een andere locatie afhankelijk van de wensen.
UITVAARTCENTRUM DEMUYS

Wij kunnen met ons uitvaartcentrum het volgende aanbieden :

 •  WINKEL :

In de winkel is er een ruime keuze aan allerhande artikelen, zoals grafplaten (graniet of glas), kunstbloemen, asjuweeltjes, juweeltjes met de vingerafdruk van de overledene, urnes, mini-urnes, fotokaders, lijkkisten, urneveldmonumentjes, enz… Aan de ontvangstbalie worden alle nodige inlichtingen verstrekt en kun je terecht met alle vragen.

 • FUNERARIUM :

Er zijn 10 rouwkamers die toegankelijk zijn met begeleiding. Hier bevindt zich de spreekruimte waar de avond voor de uitvaart de laatste afspraken gemaakt worden. Het funerarium is iedere werkdag van 14.30 tot 19 uur toegankelijk, op zaterdag van 14.30 tot 18 uur, op zon- en feestdagen gesloten.

 • AULA :

In onze aula verzorgen wij uitvaartdiensten van om het even welke geloofsovertuiging.  De aula beschikt over 75 zitplaatsen, daarnaast kunnen er nog een 50-tal mensen de uitvaart rechtstaand volgen. In het sas voor de aula en in de inkom in het funerarium hangt er telkens een TV waardoor er nog eens een 100-tal mensen de mogelijkheid krijgen de afscheidsviering te volgen. De plechtigheid kan door onze mensen voorgegaan worden, door de familie zelf of door een externe voorganger.  Alles gebeurt steeds in overleg met de familie. Het is mogelijk om tijdens de dienst eigen muziek te laten spelen, eventueel in combinatie met een projectie van verschillende foto’s. Hierdoor kan er een heel persoonlijke afscheidsviering gemaakt worden.

 • ONTVANGSTRUIMTE :

Een uitvaart wordt steeds in overleg met de familie geregeld en besproken. Dit kan gebeuren bij de familie thuis ofwel in ons uitvaartcentrum. Indien dit bij ons gebeurt, dan is dit de ruimte waar dit in alle rust en sereniteit kan besproken worden.

 •  DRUKKERIJ :

In onze eigen drukkerij kunnen wij alle rouwdrukwerk verzorgen. Alle drukwerk wordt digitaal verwerkt.  De familie heeft de keuze om dit door ons te laten uitvoeren of door een drukker naar keuze. Wij verzorgen enkel drukwerk dat verband houdt met de begrafenis. Dit gaat van de rouwbrieven en rouwprentjes tot rouwplakkers, foto’s, enz…
Zowel drukwerk met of zonder foto kan door ons verzorgd worden. Steeds wordt er een ontwerp gemaakt dat ter goedkeuring wordt voorgelegd. Pas na controle door de familie wordt er overgegaan tot het drukken.

 

webdesign & development by DigitalMind | powered by eXopera